5 Temmuz 2012 Perşembe

Chatroulette Omegle ve Sohbet Etmek

Sohbet denilince akla gelen ilk isim sibersahne.org sohbet sitesi geliyor. Adını sayamayacağımız ismini hiç duymadığınız dünya çapında ün yapmış nam salmış bir sürü var bu chat sitelerinden. sibersahne.org sohbet, chatroulette, omegle kelimelerinde derece yapmak sıralama yapmak isteyen seo kafadarı siteler mevcut. Bu kelimeye göre u websayfaları google arama sonuçlarına göre ilk sıraya çıkmaya çalışıp gayret gösterecekler.

sibersahne.org sohbet nedir?
sohbet sitesinin bir adı işte. daha ne diyebiliriz ki, içimiz dışımız sohbet chat ile doldu. Memleketin dört köşesinden saldırı yapan bu sohbet akınları sonucunda ayakta durmayı başaran sibersahne siteleri dümanları geri püskürttüler. en çok ziyaret edilen sohbet siteleri, chatroulette, omegle gibi kameralı sohbet siteleridir. Kameralı sohbet siteleri arasında pek çok site vardır. en tanınmış olanları bunlardır. Kameralı sohbet sitelerinin en büyük özelliği online görüntülü sohbet edebilme seçeneğidir.
Sohbet etmek insanı rahatlattığı gibi farklı amaclar doğrultusunda insanın eğilimlerini değiştirmeye de neden olur. Sohbet ederken insanların dikkat etmesi gerekir. chatroulette, omegle benzeri tarzda sitelerde görmüşsünüz, Hiç kullandınız mı bilmiyorum ama; her türden memleketten adam afedersiniz ahlaksızca hareketler gösteriler yapıp kamera karşısında insancıllıktan çıkmış halde duygu ve ruh halini bertaraf eder durumda. Acınacak halde olan pek çok isan var maalesef.
omegle kameralı siteler arasında chatroulette sitesinden sonra geliyor. sibersahne.org sohbet, chatroulette, omegle olarak seo yarışmasında dereceye girmek istiyoruz. biz bir ödev sitesi olan odeviyap ile katıldık. Umarım başarıya en yakın olan kazanır inşallah adaletli bir yarışma olur, makalesine ve bilgisine güvenen kazanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder