23 Temmuz 2012 Pazartesi

En Güzel Video Sitesi

Video izlemek için pek çok siteden izleyeceğimiz videoyu arar dururuz. Video siteleri vardır ve bu websiteleri oldukça kapsamlı sitelerdir. Çok sayıda video barındıran siteler vardır. Bu sitelerin maddi değerleride sunulan hizmete göre şekil kazanır. İnternet teknolojisinin insan hayatına sunmuş olduğu en büyük avantajlardan biri dijital öğelerin anlık arandığında bulunabilmesi kolaylığıdır. Video dediğimiz veriler kayıt edilmiş olup internet siteleri aracılığıyla insanlara sunulur. Televizyon ve diğer iletişim araçlarında bu kolaylık yoktur, internetten dilediğiniz videoyu aratıp izleyebiliyorsunuz. Aslında internet hayatımıza bazı kolaylıklar sağladı. Maliyet açısından da internet teknolojisi sadece internet dağıtımıyla ilgili maliyetleti kapsıyor. Böyle bir teknolojiye sahip olduğumuz için aslında bazı kolaylıklara sahip olduğumuzun bilincinde olmalıyız! İnternet pek çok siteden oluşmuştur. Yani internet dediğimiz kavram siteler ağıyla alakalı bir kavramdır. Pek çok sayıda websitesi ve bu sitelerin türleri vardır. Bunlardan biri de video siteleridir. Video sitelerinin amacı insanların kolayca video izlemelerine imkan tanır. Video izlemek için size bir site tanıtacağız: videositesi.net adresinde kategorize edilmiş çok sayıda video izleyebilirsiniz. Ders videolarından tutunda, dans videolarına kadar pek çok alanla ilgili videolar var bu güzel video sitesinde. Eğitim konusundaki video paylaşımları da oldukça iyi olmuş. Siteyi dolaşırken sitenin sade ve hoş dizaynı da dikkatimi çekti. Siteyi ziyaret edebilirsiniz!

Pek çok sayıda türden videonun videositesinde yer aldığını söyledik. Ayrıca dizilerin ve televizyon programlarının özetlerine, videolarına ulaşabileceğiniz bu site size dizi heyecanı da yaşatıyor. Kaçırdığınız dizilerin bazı bölümlerini veya ilginizi çeken bir dizinin etkileyici bir bölümünü izlemeniz mümkün! Dizi videolarının yanında film videoları da varmış. Siteyle ilgili yazımızı yazarken sayfaları dolaşırken; 150 bin civarında videonun sisteme kayıtlı olduğunu gördük. Türkiye'nin popüler video sitelerinden biri bence... Bazı videoların ve özellikle filmlerin HD olması da ayrı bir güzellik olmuş!

Video sitesi kullanıcılar açısından oldukça beğenilir içerikler sunmakta. Kullanıcı dostu dizaynı sayesinde Yeni Videolar, En Çok İzlenenler ve Rastgele Videolar şeklinde bir kategori düzenlenmiş. Örneğin; bu video sitesinde, içeriğinden rahatsız olduğunuz bir video'yu yönetime sikayet edebiliyorsunuz. Site de çok faydalı bir unsur daha farkettik ki; çok iyi düşünülmüş: Videoları izlerken gözlerinizin yorulmaması ve ışıktan etkilenmemesi için sayfayı karatma seçeneği eklenmiş. Sitenin sağ yanında bir lamba var, düğmeye basıyorsunuz ışıklar kapanıyor ve video keyfi başlıyor! Bir avantajı daha var: sitedeki videolar çok hızlı yükleniyor, deneyip görün adresi: www.videositesi.net

Sitede çok sayıda komik videolar var, bir video izleyim dedim; gülmekten karnıma ağrılar girdi. Şuan video izlemeye devam ediyorum, çok güzel sanki bu videolar seçilmişte eklenmiş gibi. "Lanetli Araba Kadını Perişan Etti" isimli bir video vardı kadın ama gerçekten arabanın lanetine uğramış, kameraya saldırırken de öfkesini görüyorsunuz.Video izlemek isterseniz video sitesi tam size göre arkadaşlar.

1 yorum:

  1. Slm istanbuldan gizlilik içinde bayan arkadaş arıyorum 05332144341

    YanıtlaSil